BrandVeilig bouwen

Referentie

MEER REFERENTIES >>

Ombouw kantoor naar woningen “Italielaan”


LOCATIE
Zoetermeer

JAAR
2015

OPDRACHT:
• Brandwerende afdichtingen
• Staalbescherming levering
  brandwerende platen
• Levering bijzondere
  brandwerende producten

Brandwerende afdichtingen >>

BBT is een gespecialiseerd brandpreventie bedrijf op het gebied van Bouwkundige Brandpreventie.

Werkwijze:Advies:
Door onze ruim 35 jarige ervaring op het gebied van bouwkundige brandpreventie kunnen wij u een oplossing op maat leveren tegen een zeer scherpe prijs. Omdat wij gebruik maken van alle op de Nederlandse markt geteste en goedgekeurde producten en materialen kunnen wij de beste prijs / kwaliteits oplossing adviseren en er indien nodig ook een offerte voor maken. Als deze dan uitgevoerd gaat worden, doen wij dat ook nog eens met onze eigen vakkundig, gecertificeerde monteurs door geheel Nederland.

Opname:
Onze projectadviseur komt kosteloos bij u langs om een opname te doen van de uit te voeren werkzaamheden en bespreekt welke gecertificeerde producten het beste in uw situatie gemonteerd kunnen worden. Als u zelf een voorkeur heeft, kan deze ook moeiteloos meegenomen worden.

Uitvoering:
Tijdens de uitvoering komt onze projectadviseur nog regelmatig langs om te contoleren of alles volgens afspraak gemonteerd wordt en of er nog opmerkingen opgelost moeten worden.

Oplevering:
Aan het eind van de werkzaamheden zal de projectadviseur met u de werkzaamheden opleveren en u verder adviseren in het onderhoud van de aangebrachte producten.

Garantie:
BBT geeft na het opleveren van de werkzaamheden 1 jaar volledige garantie op zowel materiaal als montage. Deze garantie kan worden gecontinueerd door het afsluiten van een onderhoudscontact. Dit onderhoudscontact zorgt ervoor dat de aangebrachte producten jaarlijks worden gecontroleerd en indien nodig gerepareerd om zo een brandveilig gebouw te behouden.

Logboek en onderhoud:
Tijdens de brandwerende montage werkzaamheden houdt de monteur bij op een sparingslijst welke sparingen hij dicht maakt. Daar maakt hij, als het klaar is een foto van welke samen met een locatie-tekening in het logboek wordt opgenomen. Verder bevindt zich ook een overzicht van de gebruikte producten met de evt. testrapporten in dit logboek en niet te vergeten het garantiebewijs. Zo heeft u een compleet overzicht van wat er waar is gemonteerd en met welke materialen.

Verkoop brandwerende afdichtingen >>

Kit >>

Pasta >>

Verf >>

Steenwol >>

Overig >>